Ultima ora

Constanţa. Minori folosiţi la spargeri de maşini, apartamente, tâlhării. Ce spune poliţia

Comunicatul IPJ Constanţa

Minor cercetat de către poliţiştii Secţiei 2 pentru furt calificat


Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate, un minor, care la data de 28.07.2015, ora 23.45, a fost prins de către proprietarul unui autoturism parcat pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul Campusului Universitar, în timp ce sustrăgea bunuri din acesta.
Patrula de siguranţă publică deplasată operativ la fața locului a identificat minorul ca fiind I.A.C., în vârstă de 14 ani, din Sat Dumbrăveni, judeţ Constanța, iar din primele cercetări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în autoturism prin forțarea sistemului de închidere al portierei stânga față, iar din interior a sustras suma de 350 lei și a provocat distrugeri unei stații de emisie recepție, prejudiciul fiind de 1000 lei.


Depistaţi în flagrant de către poliţişti, în timp ce încercau să pătrundă într-un apartament de la etajul 1, prin escaladare


La data de 29.07.2015, ora 03.00, poliţiştii Secţiei 2 au depistat în spatele unui bloc situat pe bulevardul Tomis, două persoane, care încercau să pătrundă într-un apartament.
La vederea oamenilor legii, cei doi au încercat să fugă, dar au fost prinşi şi imobilizaţi.
Din primele verificări, poliţiştii i-au identificat pe cei doi ca fiind C. V., de 17 ani și B. Florin, de 18 ani, ambii din Constanța.
Asupra lor a fost găsit un sac care conținea un cort și o foaie de cort pe care le sustraseseră dintr-un apartament de la etajul 1, prin escaladarea unei gratii de la parter, în timp ce proprietarul dormea.
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale i-au reținut pe aceștia pe bază de ordonanțe, urmând ca în ziua de 30.07.2015 să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Cercetaţi de către poliţiştii din oraş Ovidiu pentru tâlhărie calificată


La data de 27.07.2015, poliţiştii din oraş Ovidiu au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitate cu privire la faptul că, în noaptea de 26.07.2015, în jurul orei 23.00, doi tineri l-au deposedat prin exercitarea de violenţe de suma de 30 lei şi o baterie de telefon mobil.
Au fost demarcate operativ investigaţiile, fiind identificaţi H.I. şi A.M., ambii de 16 ani, bănuiţi de comiterea faptei.
Aceştia au fost iniţial reţinuţi pe bază de ordonanţe, iar la data de 29.07.2015, au fost prezentați la Judecătoria Constanţa instanţă ce a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, respectiv 10 zile, pentru cel de-al doilea.


Posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea depistat de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Nicolae Bălcescu


La data de 29.07.2015, poliţiştii Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu l-au depistat pe Z. Nicolae din localitate, care posedă un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Constanţa, de 4 ani şi 6 luni, pentru tâlhărie calificată.
Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
Postat: 30 iulie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.