Ultima ora

Traian Băsescu supărat foc pe Dorel Onaca



Discursul de sâmbătă al lui Dorel Onaca, actual secretar general al PMP, a fost de departe cel mai linguşitor la adresa lui Traian Băsescu de la întâlnirea de la Timişoara.

Cu o faţă căzută, fostul preşedinte
Traian Băsescu, a ascultat impasibil discursul lui Dorel Onaca, până acesta a început să-l pomenească întruna atunci când a vorbit despre organizarea noului partid, potrivit pressalert.ro.
"Lasă-mă!", i-a spus de pe locul său din primul rând, Traian Băsescu lui Onaca. Fostul consilier nu a priceput mesajul, continuându-şi discursul mobilizator: "cât de greu ne este acum, cu atât mai mare va fi victoria când vom câştiga alegerile".

Cuvântarea lui Dorel Onaca a continuat şi mai patimaş, acesta încercând să-şi mobilizeze colegii, amintindu-le că "în ultimii 14 ani şi sigur în ultimii cinci ani, singurul care a câştigat toate alegerile din România – domnul preşedinte Traian Băsescu". În loc să se bucure şi să zâmbească, fostul şef al lui Onaca i-a făcut un semn categoric din mâini, spunându-i: "Termin-o, că plec!".

Secretarul general al PMP şi-a continuat discursul motivaţional, la final reuşind să-i provoace un nou gest de lehamite fostului preşedinte, care a dat iarăşi din mână exclamând "hai, mă!", atunci când Onaca a anunţat că "în parteneriat cu domnul preşedinte Traian Băsescu să oferim României cel mai competent prim ministru".
Materialul integral cu video pe romaniatv.net.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.