Ultima ora

El este tânărul mort azi noapte în accidentul din Constanţa


Razvan Nicolae Chitu, tanarul de 26 de ani din Constanta, decedat in cumplitul accident ce a avut loc azi noapte pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta este plans de prieteni pe Facebook, scrie observator de constanta.

Toti cei care l-au cunoscut nu inteleg ce s-a petrecut si cum de tanarul a intrat cu masina pe contrasens.
Razvan era la volanul unui autoturism Matiz si dupa ce a pierdut controlul volanului a patruns pe contrasens unde s-a lovit violent de un Opel care circula regulamentar. Pentru scoaterea victimelro dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de interventia pompierilor de la Descarcerare.
Reamintim că, in data de 19.03.2015, în jurul orei 00.25, în municipiul Constanţa, Nicolae Razvan Chitu, de 26 ani, din Constanţa a condus un autoturism pe b-dul Aurel Vlaicu, dinspre strada Nicolae Filimon către str. Baba Novac şi ajungand in zona Arabesque, pierde controlul asupra direcţiei, pătrunde pe sensul opus de mers şi intră în coliziune cu un alt autoturism, condus în banda nr. 2 de George Ciuvei, de 35 ani, din Cernavoda. In accident a murit Razvan Chitu, iar George Ciuvei a ajuns la spital cu multiple leziuni.
Mai multe detalii pe observator.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.