Ultima ora

Pentru pasionaţii de ciclism Constanţa: Vreţi să închiriaţi o bicicletă? Uite cum faceţi


Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank anunta deschiderea centrului I’Velo in Constanta.

I’Velo 2015 inseamna o preocupare continua a cresterii gradului de satisfactie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar si a unui personal profesionist, prietenos si pregatit sa asigure experiente placute iubitorilor de pedalat.

Centrul de inchiriere I’Velo din Constanta este amplasat in Gravity Park si pune la dispozitia constantenilor 100 de biciclete, sapte zile din sapte, in intervalul 11.00 - 19.00, de luni pana vineri (ultima inchiriere la ora 18 :00) si 10.00 - 19.00 sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 18.00).

Bicicletele I’Velo vor putea fi inchiriate, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de inchiriere sunt: 4 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

Despre I’Velo

In sezonul 2015, centrele I‘Velo vor putea fi gasite in Bucuresti – parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf si Parcul Tineretului – intrarea de la Gheorghe Sincai, dar si in tara, in orasele: Iasi – Parcul Copou, Brasov – Piata Sfatului, Constanta – Gravity Park, Sibiu – Cazarma 90, la Alba Iulia – Piata Unirii si Oradea, in Parcul 1 Decembrie

De asemenea, proiectul I’Velo ofera in continuare, posibilitatea de a rezerva online biciclete, accesand site-ul www.ivelo.ro
 
I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.

In cei 5 ani de functionare, programul  I’Velo a reusit sa scoata peste 1.000.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.500 de tone.
Programul I’Velo, initiat de Raiffeisen Bank si Green Revolution, se desfasoara cu sprijinul primariilor din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu, Iasi, Constanta, Alba Iulia, Oradea, precum si al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.