Ultima ora

DNA a primit o lovitură grea în cazul Radu Mazăre de la Înalta Curte

Radu Mazăre va fi cercetat momentan în stare de libertate, pentru că arestarea preventivă nu este justificată, în opinia magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care au judecat cererea formulată de procurorii DNA, scrie evenimentul zilei. 


Decizia surprinzătoare aruncă în aer un dosar greu DNA în care se vorbea de o mită uriașă: 7 milioane de euro. Magistraţii au analizat cererea de arestare preventivă până la ora 2.00 noaptea, când au decis să o respingă. Decizia primei instanţe este atacabilă cu recurs. Dacă şi instanţa de recurs va menţine această decizie, Radu Mazăre a scăpat de Arestul Poliţiei Capitalei, pe care l-a numit ”Beciul Domnesc”.

 Primarul Constanței, Radu Mazăre, nu trebuie cercetat în stare de arest preventiv, au decis magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care au analizat noaptea trecută cererea procurorilor DNA. Instanţa s-a pronunţat după ora 2.00 noaptea considerând că nu sunt motive temeinice pentru care Radu Mazăre să fie ţinut după gratii pe perioada anchetei şi a respins emiterea mandatului de arestare pentru 29 de zile.



Materialul integral pe evz.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.