Ultima ora

Andrei Saragea ne aduce aminte de o mare tragedie. Groaznicul accident de la Mamaia, din 23 martie 2008, soldat cu patru tineri morţi

Pe pagina sa de facebook facebook.com/sra Andrei Saragea a scris în urmă cu puţin timp:

"Au trecut 7 ani foarte tristi, de cand 4 prieteni s au inaltat la cer, 4 prieteni alaturi de care am crescut, alaturi de care ne am bucurat de fiecare clipa a copilariei noastre si am ras impreuna de fiecare prostie facuta, 4 prieteni pe care fiecare dintre noi ii vom pastra in amintirile si inimile noaste pentru totdeauna .... au trecut 7 ani in care de fiecare data cand mergem pe strazile din cartier, ne dorim sa il vedem pe Iuli si zambetul lui si sa il intrebam daca mergem la fotbal, 7 ani in care ne au lipsit zambetele Onutei si Biancai si 7 ani in care ne a lipsit prietenia lui Cys .... Vor mai trece ani, in care ei nu vor mai fi alaturi de noi dar noua, nu ne ramane decat, sa ii pastram in amintirile si inimile noastre si mereu sa zambim, si sa ne bucuram ca am avut cei mai minunati prieteni din lume si sa plangem mereu ca o data cu plecarea lor, noi am pierdut o parte din copilaria noastra ...... NU va vom uita niciodata, indiferent unde viata ne va purta inimile noastre va vor aduce langa noi mereu :(((( !!!! ....... Pentru toti prietenii care nu i au uitat, va rog dati share intre voi”.


Reamintim că patru tineri, cu varste intre 18 si 24 de ani, au murit in urma unui accident rutier în dimineaţa zilei de 23 martie 2008 în timp ce se întorceau de la un club.
Se aflau intr-un autoturism Peugeot 206, intre Casino si Hotel Rex. La un moment dat, insa, soferul, Alexandru Mircea Caprari, de 24 de ani, din Constanta, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a iesit de pe carosabil, s-a rostogolit de mai multe ori si a rupt un stalp de iluminat. Cei patru tineri au fost azvarliti pe sosea. Toti pasagerii, respectiv Ionela Leonte, de 18 ani, Bianca Neagu, de 18 ani, eleva la Liceul de Cooperatie, si Iulian Octavian Dinu, de 20 de ani, au murit pe loc. Alexandru Mircea Caprari a supravietuit, dar a ajuns la spital in coma de gradul trei. Cateva ore mai tarziu a murit, insa, pe patul de spital. Impactul a fost atat de violent, incat una din roti a ajuns, cu tot cu punte, in iarba, iar roata de rezerva, la o distanta de 20 de metri. O femeie care conducea o Dacie Nova a incercat sa le acorde ajutor, dar, inainte de a cobori, masina ei a fost lovita de un alt autoturism, al carui sofer bause si conducea cu viteza excesiva.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.