Ultima ora

Accident teribil, la sensul giratoriu de la Lumina, provocat de o femeie de 31 de ani. Patru maşini distruse. Trei răniţi


Comunicatul Poliţiei Rutiere:

În data de 20.03.2015, în jurul orelor 15.45, E.E. (femeie de 31 ani din Lumina) a condus un autoturism  marca Renault Megane, punându-se în mişcare din vulcanizarea de pe marginea DN 22 din direcţia Constanţa către Tulcea, traversează DN 22 pentru a se deplasa spre Năvodari pe DJ 226, moment în care intră în coliziune cu autoturismul marca Mercedes E200, condus de M.C. (bărbat de 39 ani din Cogealac), pe DN 22, dinspre municipiul Constanţa către Tulcea.

În urma coliziunii, autoturismul Renault Megane, este proiectat in autoturismul marca Hyundai Accent, condus de CN.M. (femeie de 46 ani din Năvodari) , pe DJ 226 din direcţia Năvodari şi care era oprit la intersecţia cu DN 22 pentru a acorda prioritate autoturismelor, autoturism care a fost proiectat în autoutilitara Mercedes Vito, condusă de T.P. ( bărbat de 38 ani din Siliştea), care era oprit în spatele autoturismului Hyundai Accent.
A rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto E.E., E.C. (bărbat de 74 ani din Murighiol, judeţul Tulcea) şi E.D.C. (minor de 9 ani din Lumina), toţi din autoturismul Renault Megane.

foto ziua de constanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.