Ultima ora

Cine conduce pe şoselele judeţului Constanţa: Un şofer de 84 de ani, un mopedist beat şi alt şofer care nu respectă nimic


Comunicatul Poliţiei Rutiere
# În data de 25.03.2015, în jurul orelor 10:36, H. I. ( bărbat, 84 ani ) a condus un autoturism pe str. Traian din oraş Hârşova, dinspre str. Cimitirului către str. Rozelor şi ajungând la intersecția cu Dn 2 A nu acordă prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de L.V. (bărbat, 48 ani) pe Dn 2 A dinspre str. Decebal către str. Crişan.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D. A. ( femeie, 37 ani ) şi a lui D. E. (bărbat, 41 ani) , pasageri în auto condus de L. V.

# În data de 25.03.2015, în jurul orelor 13:05, H.I.L. (bărbat, 33 ani) fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat a condus un moped pe prelungirea neasfaltată a str. Tîrguşor din comuna Mihail Kogălniceanu, dinspre Grup Social Sibioara către str.Tudor Vladimirescu şi din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul direcţiei şi a căzut.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui H. I. L..

# În data de 25.03.2015, în jurul orelor 14:55, O.C.A. (bărbat, 43 ani) a condus un autoturism, pe Str. Pandurului din mun. Constanţa dinspre str. Liliacului către str. Micşunelelor şi ajungând la marcajul pietonal dinaintea intersecţiei cu Sos. Mangaliei s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autovehicul, moment în care a surprins şi accidentat pe minorul S. T. F. de 13 ani care s-a angajat în traversarea neregulamentară, în fugă şi fără să se asigure, pe marcajul pietonal pe culoarea rosu a semaforului electric pentru pietoni, din partea dreaptă a conducătorului auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.