Ultima ora

Adevărul Financiar a realizat TOP 30 cei mai bogați români care s-au certat cu legea. Cine este de la Constanţa


Cele 3,4 miliarde de euro reprezintă aproape 20% din averile cumulate ale celor mai bogați 500 de români – 18,3 miliarde de euro, potrivit topului realizat de Adevărul Financiar, pe baza evaluărilor Forbes 500 de miliardari din cele mai recente trei ediții.
În ultimele luni, dosarele Microsoft, Carpatica și Astra Asigurări, dosarul retrocedărilor ilegale și cel al “sifonării” SIF-urilor au trimis în atenția anchetatorilor parlamentari, miniștri, un șef al DIICOT și 10 președinți de consiliu județean.
Recent, lor li s-au adăugat alte nume sonore din politică – Elena Udrea, urmărită în dosarul Microsoft și cel al Galei Bute – dar și personalități notorii din mediul de business local.
Și dacă prejudiciile totale din cele mai cunoscute dosare se ridică la câteva sute de milioane de euro, mult mai însemnate sunt averile cumulate ale celor mai cunoscuți milionari români ajunși să fie urmăriți penal (unii în arest preventiv, alții în libertate) sau condamnați – fie definitiv, fie cu drept de apel sau recurs.
Adevărul Financiar a realizat topul milionarilor urmăriți penal sau condamnați.
Citeşte întregul material pe adevarulfinanciar.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.