Ultima ora

Cel mai bogat ungur, pregătit să se întoarcă pe piaţa românească. Ce are la Constanţa


Grupul TriGranit, controlat de milionarii maghiari Sándor Csányi şi Sándor Demján, a anunţat că îşi revizuieşte proiectele de dezvoltare imobiliară din România şi că va curăţa portofoliul de activele din zonele non-strategice, scrie capital.ro.
 

„Principala noastră ţintă va rămâne Polonia unde avem planificate diferite clădiri de birouri şi centre comerciale în patru oraşe. În următorii 2-3 ani vom dezvolta circa 100.000 mp de spaţii de birouri şi 30.000 mp de spaţii de retail în regiune. Continuăm să ne revizuim opţiunile de predezvoltare din Croaţia, Slovacia, Serbia, România şi, bineînţeles, din Ungaria“, a declarat Árpád Török, CEO-ul TriGranit Development Corporation.
Ce mai are TriGranit în Constanţa
TriGranit mai are în proprietate circa 382 ha de teren la nivel de ţară în oraşe precum Bucureşti, Cluj, Constanţa şi Braşov. Compania a intrat pe piaţa românească prin intermediul lui Arpad Paszkany, patronul CFR Cluj, care le-a pus la dispoziţie o parte din terenurile pe care le au acum în portofoliu. Compania a dezvoltat mallurile Polus Center Cluj şi Maritimo Shopping Center Constanţa, ambele intrate ulterior în portofoliul austriecilor de la Immofinanz, şi ei acţionari în TriGranit.


Materialul integral pe capital.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.