Ultima ora

S-ar putea interzice parcarea pe trotuarele unor străzi din Constanţa



Pagina de Facebook a Primăriei Constanţa începe să-şi arate eficienţa, în mai puţin de o lună de la lansare, scrie Observator de Constanţa.
Constănţenii internauţi au prins curaj şi au început să trimită mesaje pertinente şi propuneri pentru eficientizarea activităţii în mai multe sectoare legate de administrarea oraşului.

Una dintre cele mai accesate secţiuni a paginii de Facebook a Municipalităţii este cea dedicată traficului rutier, iar administratorii contului de pe site-ul de socializare postează inclusiv reglementările ce se discută în Comisia de Circulaţie din cadrul Consiliului Local.
Unul dintre „interlocutorii“ on-line, care locuieşte în cartierul Tomis Nord, propune ca o bandă din capătul de linie al autobuzelor R.A.T.C. să fie alocată circulaţiei autoturismelor. „Propun, pentru a facilita accesul auto din str. Cpt. Dobrilă Eugeniu către str. Cişmelei cu numere mici, să alocaţi o bandă din cele trei ale capătului de linie autobuz 42, cu sens unic şi separator de benzi, de la Dobrilă Eugeniu către Cişmelei. Menţionez că, de la instaurarea sensului unic pe Cişmelei, posesorii auto care locuim între cap linie şi complex Orizont, suntem obligaţi la un ocol până la Brotăcei, la fiecare sosire dinspre nord“, scrie constănţeanul. Reprezentanţii Primăriei i-au transmis petiţionarului că propunerea sa va fi analizată în prima şedinţă a Comisiei de Circulaţie, urmând să se stabilească dacă modificarea va afecta circulaţia autobuzelor R.A.T.C.
Materialul integral pe observator.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.