Ultima ora

Hotărârile de încuviinţare a urmăririi penale şi arestării preventive în cazul Udrea, publicate în Monitorul Oficial (documente)

.Hotararile Camerei Deputatilor privind cererile de urmarire penala si de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului Elena Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial, cele sase solicitari fiind aprobate luni seara de forul legislativ, scrie Mediafax. Camera Deputatilor a dat luni sase voturi distincte, cu bile, pentru solicitarile justitiei in privinta Elenei Udrea, toate cererile fiind aprobate.

Astfel, forul legislativ a aprobat cererea privind inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea in dosarul "Gala Bute", fiind inregistrate 285 de voturi "pentru" si 49 "impotriva". Solicitarea procurorului general al Parchetului de pe langa ICCJ s-a referit la formularea cererii de urmarire penala impotriva deputatului Elena Udrea, fost ministru al dezvoltarii regionale si turismului, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in dosarul nr. 50/P/2014 al Directiei Nationale Anticoruptie.


Camera Deputatilor a aprobat apoi cererea privind incuviintarea extinderii urmaririi penale in dosarul "Gala Bute". Proiectul de hotarare a Camerei Deputatilor intocmit ca urmare a solicitarii procurorului general al Parchetului de pe langa ICCJ, referitoare la formularea cererii de urmarire penala impotriva deputatului Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, in dosarul nr.50/P/2014 al DNA, a fost adoptat cu 278 voturi "pentru" si 50 "impotriva".

Camera a aprobat, luni seara, si incuviintarea cererii de arestare preventiva formulata in dosarul "Gala Bute" in privinta Elenei Udrea. Rezultatul votului la proiectul de hotarare referitor la cererea ministrului justitiei, insotita de solicitarea Parchetului de pe langa ICCJ, de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, formulata in dosarul nr.50/P/2014 al DNA, a fost de 219 voturi "pentru" si 102 "impotriva".
Un al patrulea vot a vizat cererea de urmarire penala in dosarul Microsoft in privinta Elenei Udrea. Camera a aprobat, cu 243 voturi "pentru" si 50 "impotriva", proiectul de hotarare intocmit in urma solicitarii procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, referitoare la formularea cererii de urmarire penala impotriva deputatului Elena Udrea, fost ministru al dezvoltarii regionale si turismului, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul nr.880/P/2014 al Directiei Nationale Anticoruptie.


Camera Deputatilor a aprobat de asemenea solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului in dosarul Microsoft. Camera a aprobat, cu 202 voturi "pentru" si 65 "iimpotriva", cererea ministrului justitiei, insotita de solicitarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, de retinere si arestare preventiva a deputatului Elena Udrea, formulata in dosarul nr.880/P/2014 al Directiei Nationale Anticoruptie.

Camera a aprobat, luni seara, si cererea formulata in cazul Elenei Udrea privind incuviintarea arestarii preventive prin inlocuirea controlului judiciar, in dosarul Microsoft. Proiectul de hotarare a Camerei Deputatilor aferent cererii ministrului Justitiei, insotita de solicitarea Parchetului de pe langa ICCJ, de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, prin inlocuirea controlului judiciar dispus la data de 29.01.2015, formulata in dosarul nr.880/P/2014 al DNA, a fost adoptat cu 152 de voturi "pentru" si 82 "impotriva"'. 

sursa text: hotnews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.