Ultima ora

Ciudăţenii, în trafic, prin Constanţa. Unul cu Nissanul a fugit de la locul accidentului, o octogenară izbită de maşină a refuzat medicii


Ce spune Poliţia Rutieră Constanţa
Comunicat 1: 
 
În data de 23.02.2015, în jurul orelor 14.20, A.N. a condus un autoturism neidentificat pe str. Traian, pe banda 2, dinspre str. Mihai Viteazu către B-dul Tomis şi ajungând la marcajul pietonal de lângă Baroul de Avocaţi a surprins şi accidentat uşor pe (ANONIMIZAT) (femeie de 53 ani din Constanta), care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătorului auto.
După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de politie.
În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat conducătorul autoturismului care a produs accidentul rutier, în persoana lui (ANONIMIZAT) (bărbat de 24 ani din Constanţa), care a condus în momentul accidentului un autoturism Nissan 200 SX, acesta fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Comunicat2.
În data de 24.02.2015, în jurul orelor 15:37, (ANONIMIZAT) ( bărbat de 41 ani din Constanţa) a condus autoturismul marca Daewoo Matiz, pe strada Baba Novac, dinspre strada Soveja către Casa de Cultură şi ajungând după intersecţia cu strada Frunzelor a surprins şi accidentat pe (ANONIMIZAT) (femeie de 81 ani din Constanţa) care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătoarei auto.
Aceasta a refuzat să fie transportată la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.