Ultima ora

Marius Panțu a câștigat procesul cu RCS-RDS

Jurnalistul constănţean Marius Panţu a câştigat, prin sentinţă definitivă la Curtea de Apel Constanţa, procesul cu grupul RCS-RDS, din care face parte televiziunea de ştiri Digi 24 TV, în care a contestat decizia de concediere de la staţia locală din Constanţa, scrie ziuadeconstanta.ro.
Decizia dată miercuri, 28 ianuarie, de Curtea de Apel a respins recursul RCS-RDS şi a menţinut sentinţa de la Tribunalul Constanţa, care îi dădea dreptate jurnalistului:

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul PANŢU MARIUS în contradictoriu cu pârâta SC RCS&RDS SA. Anulează decizia nr.2921/28.02.2013 şi decizia nr. DJ 4277/28.03.2013 emise de pârâtă. Ia act de renunţarea reclamantului la judecata cererii privind reintegrarea în postul deţinut anterior.
 Obligă pârâta să plătească reclamantului o despăgubire egală cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelelte drepturi de care ar fi beneficiat, de la data de 1.03.2013 şi până la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 4060 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Executorie”, arată soluţia pe scurt a Tribunalului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lumea Constantei Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Jason Morrow. Un produs Blogger.